Szolgáltatások

Aqualyx injekciós zsírbontás

Aqualyx injekciós zsírbontás

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

CÉL
Fogyókúrával le nem adható kisebb zsírfelesleg eltüntetése, kontúrok simítása.
IDŐTARTAM
15–30 perc.
TOLERÁLHATÓSÁG
Minimális kellemetlenség.
GYÓGYULÁSI IDŐ
Nincs, azonnal folytatható a napi rutin (néhány napig a fizikai megterhelés kerülendő).
UTÓKEZELÉS
Folyadékfogyasztás növelése, nyirokmasszázs (utóbbi nem kötelező).
JAVASOLT GYAKORISÁG
3–4 hetente (összesen 3–6 alkalom).
KOMBINÁLHATÓSÁG
Bármilyen egyéb esztétikai kezeléssel.
KI VÉGEZHETI?
Csak bőrgyógyász és plasztikai sebész szakorvos.
Aqualyx injekciós zsírbontás

RÉSZLETESEN A SZOLGÁLTATÁSRÓL

Az Aqualyx injekciós zsírbontás egy műtét nélküli megoldás, mely jól kezeli a toka, a has, a felkarok, a háti redők, a csípő, a fenék, a belső és külső comb, a lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is ajánlott.

Az Aqualyx injekciós készítmény fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesavszármazék természetesen is előfordul a szervezetben. A dezoxikólsav lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki.

VALÓDI ZSÍRBONTÁS, TARTÓS EREDMÉNY

Az Aqualyx a helyi zsírlerakódások kezelését szolgálja, ezért általános elhízás esetén nem ideális választás. Elsősorban olyan területeken alkalmazható hatékonyan, ahonnan mozgással és diétával sem tudunk megszabadulni a feleslegtől, és szép eredménnyel utókezelhető a zsírleszívás után maradt egyenetlenség.

Az Aqualyx injekciós zsírbontás időtartama a kezelt terület nagyságától függően körülbelül 20-30 perc. Mivel az injekciók hozzáadott lidocaint tartalmaznak, a kezelés csupán minimális kellemetlenséggel jár.

Mellékhatásként az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, a kezelt terület fájdalmassága és kipirosodása fordulhat elő (ezek a panaszok néhány óra vagy 1-2 nap alatt elmúlnak). Az esetleges véraláfutásokat Arnica krémmel javasolt kezelni.

A kezelések ideális ütemben 21-24 naponta történnek. A legtöbb esetben a változás a 3-4. kezelés után lesz szembeötlő. Jellemzően 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez, tapasztalatok szerint azonban kis zsírfelesleg eltüntetésére (pl. toka) akár 1-2 kezelés is elégséges lehet.

FONTOS TUDNIVALÓK AZ AQUALYX INJEKCIÓS ZSÍRBONTÁS ELŐTT ÉS UTÁN

Az Aqualyx zsírbontó kezelés után 5 napon át nem végezhető erős masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, 3 napig kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket és a sportolást. A megnövelt vízfogyasztás a kezelési kúra során a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatása miatt fokozottan javasolt, illetve kiegészítő kezelésként szintén hasznos lehet az orvosi nyomásterápia alkalmazása a nyirokkeringés fokozására.

Kezelés előtt és a kúra során nem szabad vérhígító hatású készítményeket (pl. aszpirint) szedni. Terhesség és szoptatás esetén a kezelés ellenjavallt. Amennyiben Ön allergiás a lidocainra, kérjük, hogy szíveskedjék erről a kezelőorvosát tájékoztatni!

FIGYELEM! A zsírbontó kezelés bőrön áthatoló, injekciós vagy kanültechnikát igényel, ezért kizárólag orvos végezheti! Az Aqualyx injekciókat mindezek fölött csak speciálisan képzett, az eljárásban jártas orvos adhatja be a pácienseknek.

Időpont egyeztetésre hétköznapokon 09:00 és 18:00 óra között van lehetőség. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont, visszahívjuk Önt. E-mail üzenetet bármikor küldhet, válaszolni munkaidőben fogunk. A közösségi média felületeken orvosi tanácsadást és gyógyító tevékenységet nem végzünk.
BEJELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS, PARKOLÁS

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

KÉSZPÉNZ, BANKKÁRTYA, EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYA

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A Derma-Art Klinikán készpénzes, bankkártyás vagy egészségpénztári kártyás fizetéssel is rendezheti a felmerülő költségeket. Klinikánkon jelenleg az alábbi szolgáltatók által kiadott EP-kártyák használhatók (az elszámolható szolgáltatásokkal kapcsolatban kérjük, hogy forduljon az Ön egészségpénztárához):
 • ADOSZT Egészségpénztár
 • Allianz Hungária Egészségpénztár
 • (Aranykor) Medicina Egészségpénztár
 • Dimenzió Egészségpénztár
 • Életút Egészségpénztár
 • Generáli Egészségpénztár
 • MKB Egészségpénztár
 • OTP Egészségpénztár
 • Patika Egészségpénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • Tempo Egészségpénztár
 • Vasutas Egészségpénztár
 • Vitamin Egészségpénztár

Elérhetőségek

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 18/b

Rendelési idő

Hétfő
09:00–18:00
Kedd
09:00–18:00
Szerda
09:00–18:00
Csütörtök
09:00–18:00
Péntek
09:00–18:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

GDPR

Elérhetőségek

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 18/b

Rendelkezésre állunk:

Hétfő
09:00–18:00
Kedd
09:00–18:00
Szerda
09:00–18:00
Csütörtök
09:00–18:00
Péntek
09:00–18:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva